Η διοίκση του δήμου Παύλου Μελά προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του θερινού κινηματογράφου να παρακολουθήσουν την ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2016
«Ο Πολικός Αρκούδος και οι ανίκητοι // Norm of the North» στο μοναδικό περιβάλλον του Δημοτικού σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, από τη Δευτέρα 14 έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.00, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

H συγκεκριμένη περιπέτεια οικολογικών μηνυμάτων σε σκηνοθεσία Τρέβορ Ουόλ, προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Φωνές: Στέλιος Ψαρουδάκης, Ινώ Στεφανή, Σωτήρης Δούβρης, Ντίνος Σούτης, Ειρήνη Τσίγκα, Γιώργος Ματαράγκας, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης, Άντρια Ράπτη, Ράντου Πουϊάννου, Χρύσα Κούρεντα, Βερόνικα Κοκκίνου, Γιάννης Υφαντής, Χρήστος Ιντζέογλου, Θανάσης Ζερίτης.

Υπόθεση: Για τον Νορμ, μια πολική αρκούδα, ένα είναι το σύνθημα: στην Αρκτική δεν χωράνε τουρίστες. Έλα όμως που ένας μανιακός μηχανικός απειλεί να χτίσει ένα λουξ ξενοδοχείο ακριβώς στην αυλή του Νορμ. Χωρίς να χάνει χρόνο, ο αρκούδος ξεκινάει για Νέα Υόρκη, για να σταματήσει το κακό. Έχοντας στο πλάι του μια παρέα από τρωκτικά, ο Νορμ βρίσκεται στο Μεγάλο Μήλο των μεγάλων επιχειρήσεων και της μεγάλης κρίσης ταυτότητας.

«Που πάω Θεέ μου» στο Θερινό ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ μέχρι την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Την κωμωδία παραγωγής 2016 «Που πάω Θεέ μου(Quo vado?)» σε σκηνοθεσία Gennaro Nunziante που σαρκάζει με γνήσιο ιταλικό χιούμορ το δημόσιο τομέα και τους υπαλλήλους του, παρουσιάζει ο Θερινός Κινηματογράφος ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ του Δήμου Παύλου Μελά έως την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρα 21.00, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

Ο Checco απολαμβάνει μια εύπορη ζωή ανάμεσα στους περιοίκους του σε μια μικρή πόλη της νότιας Ιταλίας. Είναι από τους λίγους που έχουν μια εγγυημένη θέση στο δημόσιο. Όταν μια νέα ρεφορμιστική κυβέρνηση ορκίζεται να κάνει περικοπές στη γραφειοκρατία, ο Τσέκο αναγκάζεται να αναλαμβάνει όλο και χειρότερα πόστα για να διατηρήσει τον μισθό του, τα
προνόμια και τη δια βίου εργασία. Η Δρ Σιρόνι, εκπρόσωπος της νέας κυβέρνησης που έχει ως αποστολή τις περικοπές δημοσίων μέσω εθελούσιας εξόδου, βλέπει με θέρμη την περίπτωση του Τσέκο, ο οποίος εξαναγκάζεται να ασχοληθεί με πολικές αρκούδες σε μια ιταλική εξερευνητική ομάδα.

Παίζουν οι Τσέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι, Μαουρίτσιο Μικέλι, Σόνια Μπεργκαμάστο.

Άλλες 4 ταινίες με Εισιτήριο Αγάπης μέχρι τον Σεπτέμβριο

Το ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ επιμελήθηκε και παρουσιάζει το ιδιαίτερα προσεγμένο Πρόγραμμα Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017, 10 διαφορετικών ταινιών έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Για 10 εβδομάδες Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, οι προβολές των διαφορετικών ταινιών ξεκινούν τις Δευτέρες, ολοκληρώνονται τις Κυριακές και μάλιστα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ και προαιρετικά το ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ, τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, είδη υγιεινής και προσωπικής φροντίδας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.
Από το καλοκαίρι του 2016, το Σινεμά ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, μπήκε δυναμικά στον ψηφιακό κόσμο με σύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής των ταινιών που προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνα και την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.