Χάος και καθυστερήσεις στα γυρίσματα του τελευταίου sequel των «Πειρατών της Καραϊβικής » προκαλούσε συστηματικά ο Τζόνι Ντεμπ, εξαιτίας της εξάρτησής του από το αλκοόλ και της... κακής σχέσης του με τον χρόνο, αναφέρει το Hollywood Reporter.

Όπως αποκαλύπτουν ανώνυμες πηγές από το περιβάλλον της παραγωγής, ο εκκεντρικός ηθοποιός προκαλούσε διαρκώς προβλήματα, καθώς είτε εμφανιζόταν μεθυσμένος είτε με πολύωρη καθυστέρηση στα γυρίσματα με αποτέλεσμα οι εκατοντάδες κομπάρσοι της παραγωγής να μένουν για ώρες στο πλατό, περιμένοντάς τον να ετοιμαστεί.

Για τον λόγο αυτό η παραγωγή ανέθεσε σε κάποιον το καθήκον να παραφυλάει έξω από τη βίλα που νοίκιαζε ο Ντεπ με την τότε σύζυγό του Αμπερ Χερντ στο Κουίνσλαντ.

«Όταν ξυπνούσε, άναβε το φως. Με το που έβλεπε το φως ο υπάλληλος, τηλεφωνούσε στον παραγωγό και εκείνος με τη σειρά του στους σκηνοθέτες και τους έλεγε: «Ξύπνησε! Ετοιμάζεται!» Ο ίδιος φυσικά δεν είχε ιδέα για όλα αυτά» αναφέρει πηγή προσθέτοντας ότι ο Ντεπ ξυπνούσε πολλές φορές απόγευμα.

Πηγή: enikos.gr