“1ο Διεθνές Συμπόσιο διαταραχών ύπνου και συνοδών νοσημάτων” στη Θέρμη

|
THESTIVAL TEAM

Απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν τις αϋπνίες, το ροχαλητό και τις άπνοιες, τις υπνηλίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, τις κεφαλαλγίες, το αίσθημα κόπωσης, την απώλεια μνήμης και άλλες καταστάσεις….

που σχετίζονται με τις διαταραχές του ύπνου μπορούν να βρουν όσοι στο 1ο Διεθνές Συμποσίο για τις διαταραχές του ύπνου και τα σχετιζόμενα νοσήματα που θα πραγματοποιηθεί στη Θέρμη από το Ι.Α.ΣΥ.Ν (Ινστιτούτο Μελέτης Έρευνας και Τεχνολογικής Υποστήριξης του Απνοϊκού Συνδρόμου & Συνοδών Νοσημάτων).

Το συμπόσιο, είναι το πρώτο που επικεντρώνεται στην παράλληλη ενημέρωση πολιτών και επιστημόνων.

Στόχος είναι η διάχυση της γνώσης μέσω της ενημέρωσης του πολίτη, των τεχνολόγων, των νοσηλευτριών και νοσηλευτών, των ιατρών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις επιπτώσεις των διαταραχών του ύπνου στην παχυσαρκία, στην ποιότητας ζωής, στα ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από την έλλειψη ύπνου και την οικονομία της υγείας.

Στο ίδιο πλαίσιο θα γίνονται παράλληλες συζητήσεις για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιστημόνων αλλά και μεταξύ επιστημόνων και πολιτών.

info:

Το συμπόσιο, που πραγματοποιείται στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, είναι το πρώτο που επικεντρώνεται στην παράλληλη ενημέρωση πολιτών και επιστημόνων.

*Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.