Εργαστήριο ζωγραφικού πειραματισμού με τα χρώματα στη Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Με αφορμή την έκθεση έργων της συλλογής της Δημοτικής Πινακοθήκης Θεσσαλονίκης “Ποιος φοβάται το κόκκινο, το κίτρινο και το μπλε;” τρεις εικαστικοί, η Χαρούλα Αμοιρίδου, η Κατερίνα Κουρμπέτη και ο Νίκος Καζόγλου, υποδέχονται το κοινό σ’ ένα εικαστικό εργαστήριο ζωγραφικού πειραματισμού με τα χρώματα.

Θα πραγματοποιηθούν δύο εργαστήρια, ένα την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 12:00 – 14:00 και ένα δέυτερο την Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 17:00 – 19:00.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες και θα έχει διάρκεια δύο ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ένα από τα δύο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310 427555 από Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και Παρασκευή 8 Ιουνίου. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Οι διοργανωτές καλούν τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους υλικά της αρεσκείας τους, ακρυλικά, τέμπερες, ακουαρέλες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, στα 3 βασικά χρώματα, κόκκινο, κίτρινο, μπλε, προκειμένου να ανακαλύψετε μαζί τους το μαγικό κόσμο των χρωμάτων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.