Εντατικά μαθήματα πρώτων βοηθειών σήμερα από το δήμο Θεσσαλονίκη και την ΕΕΕΘ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό, με θέμα την παροχή μαθημάτων πρώτων βοηθειών, συνδιοργανώνουν ο δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ),  με την υποστήριξη του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης και των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, σήμερα Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στις 11:00, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση του κοινού στη σημασία της παροχής Πρώτων Βοηθειών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Θεσ/νίκης, παρουσία Ιατρών Εντατικής Θεραπείας, θα δείξουν στους πολίτες που θα συμμετέχουν βασικά βήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν μεταφέροντας το μήνυμα «Πρώτες βοήθειες: Εντατικά Μαθήματα Ζωής», οι Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς.

Η εκδήλωση αποτελεί τον 1ο σταθμό της ενημερωτικής εκστρατείας της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, «ΜΕΘ: Εντατικά Μαθήματα Ζωής», στο πλαίσιο της ενημέρωσης/ ευαισθητοποίησης των πολιτών αναφορικά με τη σημασία και το ρόλο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στην επιβίωση των Ασθενών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.