Καρναβαλικές εκδηλώσεις με τις “Κόκκινες Μύτες” στον Δ. Κορδελιού- Ευόσμου

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Ξεχωριστές εκδηλώσεις για την φετινή αποκριά διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού- Ευόσμου, θέλοντας να στείλει ένα ένα μήνυμα αισιοδοξίας και να προσφέρει μια ευχάριστη διέξοδο ξεφαντώματος και απόδρασης από την καθημερινότητα.

Στο πλαίσιο αυτού του στόχου ντύνεται με τα έντονα χρώματα της αποκριάς, συντονίζεται σε καρναβαλικούς ρυθμούς και προσκαλεί όλα τα παιδιά να δώσουν το παρόν τους στη φετινή αποκριά, χρωματίζοντας με τα πιο αισιόδοξα χρώματα, με το αστείρευτο κέφι τους και τη δημιουργική τους φαντασία τα δύο αποκριάτικα πάρτι που οργανώνει στις δύο Δημοτικές Ενότητες.

Το σύνθημα για ξεφάντωμα, δίνεται το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, μέρα κατά την οποία θα πλημμυρίσει η πλατεία Εύοσμου, στις 11.00 το πρωί και στις 17.00 ( την ίδια μέρα) το Αμφιθέατρο στον Πεζόδρομο της Εθ. Αντιστάσεως στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού από μικρούς καρναβαλιστές για τους οποίους ο Δήμος Κορδελιού Εύοσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Διοικητικών Υπηρεσιών, Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού και το Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων συνδιοργανώνουν δύο πάρτι για να γιορτάσουν την αποκριά.

Συγκεκριμένα η «Ομάδα Παιδικής Ψυχαγωγίας ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΥΤΕΣ» του Τιμολέωντος Τιραμόλα, με κλόουν, με ξυλοπόδαρους, με χορευτές ZUMBA και με πολύ κέφι, ξέφρενο χορό, δημιουργικές δραστηριότητες και με τα έντονα χρώματα face painting θα ξεσηκώσουν και θα ενώσουν τα παιδιά σε ένα παραδοσιακό Αποκριάτικο Γαιτανάκι αλλά και σε άλλα ψυχαγωγικά καρναβαλικά διαδραστικά δρώμενα

Προσοχή:

Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι εκδηλώσεις ΔΕΝ θα ματαιωθούν αλλά θα μεταφερθούν σε άλλου χώρους.

Συγκεκριμένα: η εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου θα μεταφερθεί στα ΕΠΑΛ ( Τέρμα Σμύρνης)

και η εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» Γερ. Καραβαγγέλη 12 – στον 2ο όροφο.

Xορηγός: face painting ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ AS TO PLAY

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.