Καρναβαλική παρέλαση, ξέφρενο πάρτι καθώς και κάψιμο του Καρνάβαλου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τσικνοπέμπτη  8 Φεβρουαρίου, στο Κορδελιό.

Σύμφωνα με τους οργανωτές  η παρέλαση των Καρναβαλιστών την οποία οργανώνει η Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού σε συνεργασία με την ΔΗ.ΚΕ.ΚΕ και με την συμμετοχή όλων των σχολείων της περιοχής, θα ξεκινήσει  ταυτόχρονα από δύο αφετηρίες -  από την Πλατεία Σκρά (στο Κορδελιό) και από την πλατεία του υπόγειου παρκινγκ  (στο Ελευθέριο)- με τελικό προορισμό το Αμφιθέατρο (επί της Εθ. Αντιστάσεως) όπου στις 18.30  θα στηθεί ένα μεγάλο Αποκριάτικο πάρτυ με κέφι, ξέφρενο χορό, χρώματα και δυνατή μουσική από τον  DJ  Πάνο Παναγιωτίδη και με μοναδικά αποκριάτικα χορευτικά από την Σχολή Χορού DOLCE VITA.

«Κόντρα στη δύσκολη εποχή  που βιώνουμε, η αποκριάτικη περίοδος αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για απόδραση από την καθημερινότητα για όλους μας.  Στόχος μας είναι και φέτος η ενότητα και η πανδημοτική συμμετοχή  στην καρναβαλική μας παρέλαση έτσι ώστε και πάλι όλοι μαζί (όπως και τα Χριστούγεννα) να περάσουμε μια όμορφη, μια χαρούμενη και πάνω από  όλα μια απολαυστική, ξέγνοιαστη αποκριάτικη «ενωτική» βραδιά και στο τέλος να κάψουμε και τον καρνάβαλο. Για την επίτευξη αυτού του στόχου περιμένουμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν μαζί μας στο μεγάλο - πολύχρωμο – και παραδοσιακό μας Γαϊτανάκι για να σχηματίσουμε έναν μεγάλο  παραδοσιακό αποκριάτικο κύκλο. Θέλουμε έστω και για λίγο να δώσουμε την ευκαιρία  σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να στροβιλιστούν στους ρυθμούς της Αποκριάς και να ζήσουν μοναδικές στιγμές κεφιού έτσι ώστε η φετινή Τσικνοπέμπτη να μείνει αξέχαστη σε όλους μας» δήλωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού, Μαρία Πασχαλίδου, ευχαριστώντας όλους τους χορηγούς οι οποίοι στήριξαν το πάρτι της Τσικνοπέμπτης.