Xριστουγεννιάτικο δέντρο από κουτιά με γάλα θα στηθεί σήμερα τη Θεσσαλονίκη

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από κουτιά με γάλα, θα στηθεί σήμερα από τους Γιατρούς του Κόσμου και την ΕΡΤ3.

 Μια δράση η οποία υλοποιείται για 7η συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, στον πεζόδρομο Αγίας Σοφίας, από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.

Παιδικές χορωδίες σχολείων, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης και η ομάδα ETHELON θα βρεθούν δίπλα στους Γιατρούς του Κόσμου προσφέροντας γάλα και τραγουδώντας τα κάλαντα ενώ, όπως κάθε χρόνο, στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και η ομάδα κρουστών του προγράμματος εναλλακτικής θεραπείας εξαρτημένων ατόμων «ΑΡΓΩ».

Ο κύριος σκοπός της ιδιαίτερης αυτής δράσης είναι η συλλογή από γάλα για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, ενώ ταυτόχρονα το κοινό μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και φάρμακα όλων των κατηγοριών που δεν έχουν λήξει.

Παράλληλα, Χριστουγεννιάτικο περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου θα λειτουργεί από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 22 Δεκεμβρίου, 11:00-20:00, εντός του εμπορικού κέντρου ΠΛΑΤΕΙΑ, Τσιμισκή 43.

Η συμμετοχή και η έμπρακτη υποστήριξη όλων είναι πολύτιμη. Με την προσφορά γάλατος εβαπορέ συμβάλλουμε όλοι στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αναγκών των μικρών παιδιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.