Το Stamp Festival VIP επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Το Stampfestival V. Ι. P. (video, image, picture), είναι μία διοργάνωση του Δήμου που στηρίζεται στην ιδέα της επανάχρησης νεκρών, κλειστών, ανεκμετάλλευτων χώρων και περιοχών, προβάλλοντας νέες δημιουργικές προτάσεις  και καλλιτεχνικά project  και προσφέροντας χώρο έκφρασης και πειραματισμών σε δημοτικές ομάδες και άτομα. To Stampfestival V.I.P.  δοκιμάζει με το φετινό πρόγραμμα τη σχέση των σύγχρονων μέσων επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας σε χώρους που διατηρούν ακόμη τα ίχνη μίας παρηκμασμένης εμπορικής δραστηριότητας.

Η διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργανώνει το Stampfestival V. Ι. P. (video, image, picture), τι οποίο θα επικεντρώνεται στη σχέση τέχνης και τεχνολογιών. Τι είδους ψηφιακό περιεχόμενο καταναλώνουμε και τι πολιτισμός δημιουργείται; Πώς εφοδιάζουμε την ψηφιακή αγορά; Πόσο έχει επηρεάσει η ψηφιακή κουλτούρα στην καθημερινή ζωή μας; Τι είδους αισθητική έχει προκύψει και πώς η καλλιτεχνική κοινότητα ανταποκρίνεται σε αυτές τις νέες συνθήκες;

Η συμμετοχή και η είσοδος στο σύνολο των εκδηλώσεων είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.