Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τo Europe Congress – MCE South Europe

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στο πλαίσιο επίτευξης των στόχων του και ανάδειξης της Θεσσαλονίκης σε μητρόπολη συνεδρίων, επαγγελματικού τουρισμού και εκδηλώσεων, το Τhessaloniki Convention Bureau διεκδίκησε με επιτυχία, την αναγνωρισμένη συνάντηση επαγγελματιών συνεδριακού τουρισμού και ευρύτερου κλάδου Europe Congress – MCE South Europe, για τη Θεσσαλονίκη για το έτος 2018.

Το Europe Congress – MCE South Europe που θα πραγματοποιηθεί απο 21 έως 23 Οκτωβρίου, αποτελεί την κορυφαία ετήσια Β2Β συνάντηση προμηθευτών και αγοραστών του συνεδριακού και MICE (Meeting-Incentives – Conventions- Events) τουρισμού για τη περιοχή της Νοτίου Ευρώπης. Η πρωτή αυτή υψηλού επιπέδου Β2Β διοργάνωση για τη Θεσσαλονίκη, δίνει τη δυνατότητα να προβληθεί στοχευμένα ο προορισμός, οι υποδομές και οι υπηρεσίες που προσφέρει, σε συνολικά 100 αγοραστές απο όλο τον κόσμο, με ειδικό ενδιαφέρον για την περιοχή. Ακόμα, οι συμμετέχοντες έχουν τη ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με διακεκριμένους επαγγελματίες από την περιοχή, να ανταλλάξουν γνώσεις μέσα από εκπαιδευτικές δράσεις και να αναπτύξουν εταιρικές συνεργασίες.

Η φιλοξενία του MCE South Europe στη Θεσσαλονίκη είναι μία μοναδική ευκαιρία ανάδειξης του προορισμού σε ένα αναγνωρισμένο κοινό επαγγελματιών παγκοσμίως και συμβάλει ουσιαστικά στη προσέλκυση διοργανώσεων ΜΙCE για την πόλη. Στις δυόμιση μέρες που διαρκεί η εκδήλωση, πέρα των B2B συναντήσεων, οι προσκεκλημένοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων.

Το Thessaloniki Convention Bureau ευχαριστεί τα μέλη του για τη σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη διεκδίκηση της διοργάνωσης. Για ακόμη μία φορά αναδεικνύεται η συλλογική προσπάθεια και η κοινή πρωτοβουλία με κύριο σκοπό την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα: www.europecongress.com

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.