Επίσκεψη του Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη στο θερινό Camp του Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

«Σεβασμός στον αντίπαλο και ευγένεια. Το ζήτημα δεν είναι να αναδειχθείς  πρωταθλητής στον αθλητισμό, αλλά πρωταθλητής ως άνθρωπος». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα από το Πανόραμα ο Ολυμπιονίκης του τζούντο Ηλίας Ηλιάδης που το πρωί επισκέφτηκε τα παιδιά που συμμετέχουν στο Camp του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Ο Ολυμπιονίκης του 2004, που στην καριέρα του στέφθηκε τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, επισκέφτηκε τους νεαρούς δημότες μας που συμμετέχουν στο φετινό 6ο θερινό Camp της ΚΕΠΑΠ του δήμου και έστειλε αισιόδοξα και θετικά μηνύματα.

«Είναι μεγάλη τιμή να υποδεχόμαστε τον χρυσό Ολυμπιονίκη και τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του τζούντο. Εμείς ως δήμος στηρίζουμε τον αθλητισμό και θέλουμε τα παιδιά  να παίρνουν τα σωστά πρότυπα», σημείωσε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ Γιάννης Καρτάλης, ο οποίος μαζί με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Σωκράτη Δωρή υποδέχτηκαν τον Ολυμπιονίκη μας. Μάλιστα του πρόσφεραν το ιστορικό λεύκωμα του δήμου, αλλά και μια ανθοδέσμη σε ανάμνηση της επίσκεψης. 

Στη συνέχεια ο Ηλίας Ηλιάδης συγκίνησε τα παιδιά με τα λόγια του. «Έχω κερδίσει όλα τα μετάλλια και σε όλες τις διοργανώσεις. Το μεγαλύτερο όμως μετάλλιο ήρθε για μένα το 2008, όταν μπήκα ως σημαιοφόρος της χώρας μας στην Ολυμπιάδα της Κίνας. Να είστε υπερήφανοι που γεννηθήκατε στην Ελλάδα», σημείωσε. Στη συνέχεια έγινε μια επίδειξη του τζούντο, ενώ ο Ολυμπιονίκης μας απάντησε στις πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν από τα παιδιά. 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.