”Ένα φιλί για καλό σκοπό” και 10.000 ευρώ για το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης

|
THESTIVAL TEAM

Σε μία πράξη αγάπης προχώρησε η Coca- Cola Τρία Έψιλον τα φετινά Χριστούγεννα. Με την ενέργεια «Ένα φιλί για καλό σκοπό» στήριξε παράλληλα με 10.000 ευρώ το έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, κάτοικοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν ένα χριστουγεννιάτικο φιλί με αγαπημένα τους πρόσωπα και να φωτογραφηθούν μαζί τους, στο γυάλινο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κάθε φιλί ενίσχυσε την οικονομική συνεισφορά της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πολύχρονο έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

Για όσους επιθυμούσαν να στείλουν ένα φιλί …από μακριά, η ενέργεια συνεχίστηκε ηλεκτρονικά στη σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο facebook, με ψηφιακά φιλιά που θύμιζαν πρωτότυπες ευχετήριες κάρτες. Κάθε share που έγινε από το φωτογραφικό άλμπουμ που δημιουργήθηκε, αντιστοιχούσε σε μια προσωπική συνεισφορά για τα παιδιά του Ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός».

Χάρη στη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ που διατίθεται για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φροντίζει το Δημοτικό Βρεφοκομείο.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου, Μελπομένη Γναρδέλλη, δήλωσε σχετικά: «Τα φετινά Χριστούγεννα, μας δόθηκε η ευκαιρία να μετατρέψουμε τη δύναμη της αγάπης σε χαμόγελα για τα παιδιά μας. Με κάθε φιλί, μπορέσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ακόμα περισσότερα. Πιστεύοντας στη δύναμη της αλληλεγγύης, ως πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστώ θερμά την Coca-Cola Τρία Έψιλον για την γενναιόδωρη στήριξή της προς το Ίδρυμά μας μέσα από την ενέργεια αυτή και εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ειρηνική και αισιόδοξη για όλους».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.