Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της δράσης “POLIS DORON”, της πρώτης συμμετοχικής Χριστουγεννιάτικης επιβράβευσης καταναλωτών στην Ελλάδα, η οποία γίνεται στο πλαίσιο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και στην οποία συμμετέχουν 45 καταστηματάρχες των δρόμων Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά.

Οι καταστηματάρχες σας καλούν αύριο στους παραπάνω δρόμους, όπου θα λάβουν χώρα οι παρακάτω δραστηριότητες:

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016:

Στις 12.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί μία παράσταση από τα ξωτικά του Aη Βασίλη και show 2 show από τους Roller Lovers. Η παράσταση με τα ξωτικά είναι μία ψυχαγωγική παράσταση από δύο ξωτικά του Αη Βασίλη, μία παράσταση με πολλά παιχνίδια, κωμικά ταχυδακτυλουργικά τρυκ, διαγωνισμούς, ζογκλερικά κόλπα και πολλές εκπλήξεις που θα απογειώσουν την χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Στις14.00-15.00 ένα ντουέτο καλλιτεχνών σε rollers, με χριστουγεννιάτικη αμφίεση στους δρόμους της πόλης, θα μοιράζουν το προωθητικό υλικό και θα φωτογραφίζονται με τους συμμετέχοντες.

Στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και θα δοθούν τα 45 δώρα από τα 135 συνολικά για όσους τυχερούς έχουν κάνει ήδη 3 αγορές στο παιχνίδι Polis Doron.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.polisdoron.com.